2024. július 23, kedd. Épületfelügyeleti rendszerek
Főoldal
Kapcsolat
Áramütés elleni védelem
Épületvillamosítás
Villanyszerelés
Intelligens épület
Tanácsadás
Háztatási gépjavítás
Ingatlanközvetítés
Melegburkolatok

 

Látszólag ugyan olyan

...de, mi tudjuk, hogy mégsem.

Van mögötte egy rendszer, amely gondolkodik. Felügyeli, irányítja a biztonsági, gazdaságossági, kényelmi szempontból indokolt műveleteket.

Tudja, - ha melegen süt a nap, vagy alkonyodik, működtetnie kell az árnyékolástechnikai eszközöket, - és más módon. Ha felerősödik a szél, vagy elered az eső, becsukja az ablakokat. A számítógép előtt ülve, vagy akár mobil telefonon keresztül is ellenőrizhetjük, irányíthatók a folyamatokat.

Mind ezt a saját, vagy anyagi javaink biztonságáért.

Kényelmünkért

Azért, hogy környezetkímélő módon működtessük épületgépészeti berendezéseinket.

Másképpen:

Az Intelligens épület, mint kifejezés egyre gyakrabban jelenik meg a különböző média felületein, helyet követelve magának a gondolkodásunkban és a mindennapi gyakorlatban is.

A fejlett  technológiai eszközök, széleskörű elterjedésével új lehetőség nyílt az úgynevezett villanyszerelésben. Egyre többek számára válik elérhetővé, hogy megvalósítsák épületeik és saját biztonságuk, kényelmük érdekében az épületfelügyeleti rendszert.

Ezzel tulajdonképpen összekapcsolódik az intelligens épület és az épületfelügyeleti rendszer fogalma, magyarázatot adva arra, hogy mitől válik intelligensé az épület.

Az épületfelügyeleti rendszer hatásköre alá gyakorlatilag minden funkció bevonható, melyre szükségünk lehet illetve fontosnak tartunk. Ezek közül a leginkább elterjedtek:

  • világítás vezérlés (elképesztő funkció gazdagsággal)
  • kapunyitás-vezérlés
  • árnyékolástechnikai eszközök vezérlése
  • fűtés, hűtés, szellőzés vezérlése
  • Audió, videó eszközök vezérlése
  • vagyonvédelmi eszközök, térfigyelő kamerák rendszerbe integrálása
  • tűzjelző, füst és gázérzékelők  rendszerbe integrálása
  • Szaunák és egyéb technológiai eszközök vezérlése

A biztonságunkat és kényelmünket szolgáló rendszerek egységes az úgynevezett épületfelügyeleti rendszerbe való foglalása áttekinthetővé teszi a különböző rendszerek működését, felügyeletét.

Természetesen a felügyeleti funkciók nem csak a lakásukban érhetők el, hanem telefonon és interneten keresztül is. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy rendszereink működéséről, állapotáról biztonságos kapcsolaton keresztül, távolból is információkat kérhetünk le és szükség szerint vezérelhetjük azokat.

Kapcsolat: info@gal-tech.hu

 

 

 

    Webdesign www.ipage.hu